top of page

TRIMSALON

Alle rassen zijn welkom bij Mitchies.

Wij hebben de juiste voorzieningen en ervaring voor grote rassen. Uiteraard zijn ook de allerkleinste bij ons van harte welkom. Bij Mitchies werken we zoveel mogelijk op het tempo van jouw huisdier en proberen we de stress zoveel mogelijk te beperken tijdens te trimbeurt.

Waarvoor kan je terecht bij mitchies?

  • Wassen en drogen (ook als wash & go, zonder verdere trimbehandeling)

  • Nagels knippen

  • Anaalklieren ledigen

  • Oren en ogen proper maken

  • Plukken, knippen, ontwollen, scheren (naargelang de vacht, rasstandaard en keuze van het baasje).

Afspraak maken

Wij werken steeds op afspraak. Een afspraak maken kan via 0473/49.75.66, via info@mitchies.be of via ons online boekingsysteem. Wil je ons contacteren dan verkiezen wij een mailtje of smsje. Door de dag is het schema strak ingepland en hebben wij weinig tijd om telefoontjes aan te nemen. Belt u ons en nemen we niet op, dan kan u een bericht inspreken en bellen we u zo spoedig mogelijk terug. 

PUPPYGEWENNING

Bij Mitchies hebben we ook voldoende scholing genoten om jullie van de beste start te voorzien indien jullie een puppy in jullie gezin mochten opnemen.. 

Wij helpen jullie met al jullie vragen omtrent jullie nieuwe kleine vriend en helpen jullie wegwijs in het trimgebeuren maar ook bij opvoedingsvragen kunnen we helpen.

Puppygewenning in het trimsalon start best zo vroeg mogelijk. 

Tijdens een gewenning laten we de hond wennen aan verschillende materialen die we gaan gebruiken (borstel, kam, tondeuse, nagels knippen, ...) en zetten we de droger eens op. Dit alles spelenderwijs en met veel snoepjes! 

Een puppygewenning is zowel voor baas en hond als voor de trimmer erg belangrijk. Voelt je hond zich goed in het trimsalon en leert hij alle handelingen, dan is een trimbeurt voor alle partijen veel fijner. 

bottom of page