top of page

TRIMSALON

Alle rassen zijn welkom bij Mitchies.

Wij hebben de juiste voorzieningen en ervaring voor grote rassen. Uiteraard zijn ook de allerkleinste bij ons van harte welkom. Bij Mitchies werken we zoveel mogelijk op het tempo van jouw huisdier en proberen we de stress zoveel mogelijk te beperken tijdens te trimbeurt.

Waarvoor kan je terecht bij mitchies?

  • Wassen en drogen (ook als wash & go, zonder verdere trimbehandeling)

  • Nagels knippen

  • Anaalklieren ledigen

  • Oren en ogen proper maken

  • Plukken, knippen, ontwollen, scheren (naargelang de vacht, rasstandaard en keuze van het baasje)

 

Puppygewenning

Puppy's kunnen gratis komen wennen aan het trimsalon (tot een leeftijd van 6 maand). Een puppygewenning duurt ongeveer 20 min. Je krijgt tips om thuis te oefenen en de vacht optimaal te verzorgen en we laten je hondje wennen aan alle materialen, droger, bad, ...

Afspraak maken

Wij werken steeds op afspraak. Een afspraak maken kan via onze verschillende kanalen. Dit kan telefonisch (013/46.25.56), via sms of whatsapp (0473/49.75.66), via messenger (facebook: Trimsalon Mitchies) of via mail (info@mitchies.be). Soms zijn we telefonisch niet bereikbaar (in de auto, met een klantje bezig,...), laat dan zeker een berichtje na op onze voicemail en dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug.

PUPPYBEGELEIDING

Heb je sinds kort een puppy of ben je van plan er eentje aan te schaffen? Dan is onze puppybegeleiding zeker iets voor jou. Hierbij gaan we samen kijken hoe we je pup tot een stabiele gezinshond kunnen maken.

De eerste stap is een groepssessie zonder pup waarin we jullie alles vertellen wat belangrijk is bij de socialisatie en opvoeding van jullie pup. Daarna krijgen jullie de mogelijkheid om langs te komen voor een individuele sessie met de hond. Hierbij kunnen jullie alle vragen stellen die boven gekomen zijn en geven we jullie een aantal handige tips mee om thuis te kunnen gebruiken. Wij geven enkel gedragsadvies. Bij verder gevorderde gedragsproblemen of nood aan extra lessen in bijvoorbeeld een hondenschool brengen wij jullie in contact met de juiste mensen.

De groepssessie duurt 1.5 uur. De volledige puppybegeleiding kost 60,00 euro. Jullie krijgen al het beeldmateriaal mee in een cursus. Tevens ook een drankje en een klein hapje tijdens deze sessie en een kleine attentie voor jullie pup. Veder zijn de individuele sessie hierbij inbegrepen (mogelijkheid tot stellen van al jullie vragen) en begeleiding via mail tot de pup 6 maand is.

De sessies worden een aantal keer per jaar georganiseerd. Voor data, houdt onze facebookpagina (Trimsalon Mitchies) en onze website in het oog.

bottom of page